Vasile Cmeciu: 0721.606.224

Acasa

Comenzi si rezervari on-line

Butasi de lavanda Angustifolia soiul Rapido, certificati Eco

3 lei bucata

Butasi de lavanda Angustifolia soiul Rapido lemnificati, marimea medie este de 30-40 de centimetri. Butasii provin din cultura noastra de lavanda ecologica Angustifolia soiul Rapido, infiintata cu material saditor adus din Franta (Provence) de la o pepiniera ecologica certificata de Centrul Regional Interprofesional de Experimentare cu Plante Parfumate, Aromatice si Medicinale – institutia acreditata sa distribuie plante sanatoase în Franta.

Butasii vor fi disponibili la intrarea in repaus vegetativ, in octombrie-noiembrie. Pentru rezervari se percepe un avans de 10% din valoarea comenzii. Contact pentru informatii suplimentare: Vasile CMECIU – lica@lavanda-de-bihor.com, 0721.606.224.

Pliculet cu 1200 seminte de lavanda Angustifolia soiul Rapido

200,00 lei

 

Pliculete cu 1200 de seminte de lavanda Angustifolia soiul Rapido. Perioada optimala a insamantarii este intre noiembrie si ianuarie, frigul si zapada stimuland germinatia.

Semintele se planteaza la suprafata, la o adancime de maxim un centimetru. Ele se acopera cu pamant sau cu turba daca este posibil si se taseaza. In cazul in care semanati in sera, trebuie notat faptul ca germinatia semintelor de lavanda necesita intre 30 si 45 de zile.

Ulei esential de lavanda Angustifolia ecologica, 10 ml

25,00 lei

 

Sticlute cu picurator de ulei esential de lavanda Angustifolia certificat Eco.

Uleiul esential de lavanda este 100%, obtinut din florile de lavanda culese din cultura nostra certificata Eco prin distilare cu aburi. Se foloseste in aromaterapie cu ajutorul unui difuzor de ulei esential sau diluat in alte uleiuri vegetale (1-2 picaturi) si are proprietati antiseptice, antibacteriene, antivirale, antifungice, cicatrizante …

Se pastreaza in ambalajul original, ferit de lumina si umiditate, la temperatura camerei.

Apa de lavanda Angustifolia ecologica, 250 ml

25,00 lei

Apa de Lavanda Angustifolia Ecologica, sticlute cu difuzor de 50 ml – produs 100% natural resultat din procesul distilarii florilor de lavanda.

Are efect regenerator, calmant, cicatrizant, dezinfectant si tonic pentru piele si ten.

Poate fi folosit ca demachiant si solutie antiacneica datorita proprietatilor sale antiseptice si antiinflamatoare. Mirosul sau alunga insectele.

Apa de lavanda nu creaza sensibilitate sau dependenta.

Totul despre lavanda … în imagini

Description

Articole despre lavanda